Uildriks worstmakerij een bedrijf wat in de loop van de jaren is uitgegroeid tot een gerenommeerd leverancier van worstspecialiteiten, voor retail en groothandel. Wij verwerken dagelijks de beste ingrediënten, om voor u de lekkerste worst soorten te bereiden en bieden een groot assortiment drogeworst, leverworst, vleeswaren, gekookte en gerookte worstsoorten.

Waarom de worsten van Uildriks?
Bij Uildriks doen we dagelijks ons uiterste best om aan de smaakbeleving van onze klanten te voldoen. Dit doen we door de beste ingediënten te gebruiken en de kruidenmelanges met de meeste zorg samen te stellen.
Elk product kent een eigen receptuur wat door jaren lange ervaring en kennis is samengesteld. Wij leveren producten voor ieder eetmoment van snack en borrelhapje, ook kunt u bij Uildriks vleesproducten voor bij de maaltijd verkrijgen.

“Wij garanderen onze afnemers een constante kwaliteit” aldus directeur Jan Peter van der Zee. "Uildriks is bekend om haar ruime assortiment aan streekproducten. De ambachtelijke bereidingswijze is van groot belang."

© 2010 - 2020 De Worstenwinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren